Om Finsland Gaither-Music Club

Finsland Gaither Music Club (FGMC) ble startet i Finsland i Vest-Agder i 2005 for å arbeide for at denne flotte musikken skal få glede og inspirere mange flere!

Musikken til Bill and Gloria Gaither and Their Homecoming friends skal bli bedre kjent i Norge!

Vi skal sørge for at alle våre medlemmer raskt får informasjon og opplysninger om arrangement, utgivelser, turer, eller hva det måtte være som kan interessere Gaither-fans i Norge. Siden alle våre medlemmer deler interessen for Gaither-musikk vil vi også være et knutepunkt for utveksling av opplysninger og opplevelser.

Har du noe spennende å melde så ikke nøl med å sende oss en e-post.

Initiativtakere til FGMC har vært Gaither-aktive i mange år, og de store Gaither-konsertene i USA har ofte hatt besøk av entusiaster fra FGMC. Etter hvert er det etablert personlige relasjoner med Bill og Gloria og flere av de andre artistene. Den direkte kontakten gir muligheter vi gjerne deler med alle medlemmene i FGMC.

Det kommer stadig nye innmeldinger til FGMC, og klubben nærmer seg nå 1200 medlemmer, fordelt over hele landet, ja faktisk også fra andre nordiske land. Du er hjertelig velkommen til å bli neste medlem i klubben. Siden klubben drives på dugnad, og kommunikasjonen med medlemmene stort sett foregår på e-post, er medlemskapet gratis! Klikk her for å bli medlem.